TERSEKSA DENGAN PEDIH GATAL KULIT?

Berita Baik! OzPure Berkesan Seawal 10 Minit Sapuan Untuk Hilangkan Pedih Gatal! Kulit Makin Sihat & Dilindungi.

Anda Ada Masalah Sebegini??

Menderita bertahun-tahun akibat masalah kulit seperti eczema, psoriasis, kurap, kudis, gatal celah peha, kaki & tangan ???

Di bawah ini ialah testimoni sebenar sebelum gunakan produk OzPure!

Nak tahu keadaan kulit mereka sekarang? Teruskan bacaan anda!

“Alhamdulillah, pedih gatal di kaki saya dah sembuh. Bila tidur tak lagi menggaru garu, dan nak solat pun tak risau luka nanah batal wudhu. Anak anak yang ada eczema pun tidur lena tanpa menggaru sepanjang malam.” – Puan Ani

Anda mesti dah penat cuba macam macam ubat di farmasi tapi hanya bersifat sementara bukan untuk penyembuhan secara berterusan kan?

Masalah ini buatkan anda sering rasa…

Susah Tidur & Asyik Letih?

Solat Tidak Khusyuk?

Tompok Darah Di Cadar & Baju?

Kurang Keyakinan Diri?

Gelisah & Stress?

Asyik Menggaru?

Susah Tidur & Asyik Letih?

Kurang Keyakinan Diri?

Tompok Darah Di Cadar & Baju?

Solat Tidak Khusyuk?

Gelisah & Stress

Asyik Menggaru?

Masalah Di Atas Merupakan Simptom Simptom Bahawa Anda Mempunyai Penyakit Kronik Ini...

GATAL DI CELAH PEHA

GATAL DI BAHAGIAN KAKI

GATAL BAHAGIAN TANGAN

GATAL BAHAGIAN MUKA

Terdapat beberapa kajian yang menunjukkan bahawa yang ada masalah pedih gatal kulit lebih berisiko dijangkiti bakteria.

Lebih membimbangkan, serangan pada kulit yang bermasalah boleh mengakibatkan komplikasi yang lebih serius sehingga mengakibatkan bahagian terjejas terpaksa dipotong!!

Sekiranya penyakit penyakit ini tidak diurus dengan baik, ia boleh menjejaskan kualiti hidup dan membawa MAUT!

Cegah masalah ini dari sekarang dengan mengelakkan diri dari faktor yang boleh menyebabkan jangkitan berlaku. Pastikan “KULIT ANDA DILINDUNGI” dengan betul untuk mengelakkan sebarang komplikasi jika dijangkiti bakteria!

Nak tahu jalan penyelesaian paling
MUDAH, SEMULAJADI & BERKESAN?

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan krim OzPure. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

MEMPERKENALKAN!

OzPure First Aid
Dengan Bahan Semulajadi Tanpa Steroid

“Makanlah zaitun dan lumurlah minyaknya, kerana ia berasal daripada pohon yang penuh berkat”
(Riwayat At-Tirmizi dan Ibnu Majah)

BERDAFTAR DENGAN BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN

KKM OzPure

Ramai lagi orang diluar sana yang berani menggunakan produk yang tidak mendapat kelulusan KKM  (NOT220704958K) dan lab test. Jika digunakan secara berterusan risau boleh membawa kepada masalah kesihatan kepada anda.

48,960+

Pelanggan Setia

78%

Repeat Customer

93%

Feedback Positif

KENAPA PERLU GUNAKAN KRIM OZPURE ?

Betul Ke Berkesan?

Ingat Lagi Testimoni Sebelum Yang Ada Kami Tunjukkan Di Atas Tadi?

Jom baca & lihat pengalaman mereka yang dah puas hati selepas gunakan OzPure First Aid

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan krim OzPure. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

Perlukan bantuan membuat tempahan?

Daripada Abu Hurairah RA, bahawa Rasulullah SAW bersabda:
“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.”
(Riwayat al-Bukhari : 5678)

Dengan formulasi khas bahan semulajadi OzPure First Aid Cream, anda sebenarnya memilih penyelesaian masalah kulit yang lebih selamat. Ianya tidak mengandungi STEROID dan bahan bahan yang bahaya, sesuai untuk kegunaan daripada bayi hingga ke dewasa.

Tiada sebarang kesan sampingan selepas penggunaan OzPure First Aid Cream. Ini adalah kerana bahan bahan yang digunakan ialah semulajadi, dan bebas bahan kimia.

Untuk masalah pedih gatal, kebiasaannya akan pulih seawal 5 minit pertama sapuan. Untuk masalah kemerahan yang lebih serius, akan mengambil masa sekurangnya 3 hari.

Jangan risau. Jika setelah penggunaan 3 bekas OzPure First Aid Cream masih tidak memberi apa apa kesan positif, anda hanya perlu beritahu kami. Kami akan uruskan pemulangan wang semula serta merta.

Bergantung kepada jenis masalah yang dihadapi. Ada yang mempunyai masalah pada sesetengah bahagian pada badan. Ada pula seluruh badan.

Ya, boleh. Tanpa sebarang masalah. Kami juga sarankan untuk wanita mengandung untuk sapukan pada bahagian perut untuk membantu kurangkan selulit pada perut selepas bersalin.

Bergantung kepada jenis masalah. Eczema merupakan jenis masalah yang akan berulang semula. Amat disyorkan untuk sentiasa ada set OzPure First Aid sebagai persediaan jika masalah pedih gatal datang menyerang semula.

Seawal 2 bulan sehingga Dewasa. Kandungan OzPure First Aid Cream dan set set sabun dan minyak 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Jadi ianya sangat selamat untuk semua peringkat umur.

TIADA PEMBAZIRAN DALAM BERIKHTIAR

All Rights Reserved. MHA Global Sdn Bhd. (1255755-A)
623, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban, Negeri Sembilan

Customer Care: 601116444845 (9.00am – 10.00pm) | Email: [email protected]

Penafian : Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita hanya ikhtiar, Allah SWT yang menyembuhkan.

Disclaimer : Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. gatalkulit.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Privacy Policy | Terms & Conditions | Refund Policy