DAH PUAS MENGGARU PEDIH GATAL ECZEMA?

Dapatkan Set OzPure Pada Harga Promosi!

Masalah Kulit SETERUK SEBEGINI Hilang Dalam 12 Hari Sahaja!

Semuanya Secara SEMULAJADI Tanpa STEROID

Anda Masih Nak Biarkan Masalah Anda Melarat???

“Alhamdulillah, luka teruk di kaki saya dah sembuh. Bila tidur tak lagi menggaru garu, dan nak solat pun tak risau luka nanah batal wudhu. Saya dah tak lagi berulang ke KK untuk buat “dressing” di kaki!” – Encik Zul

Anda mesti dah penat cuba macam macam ubat di farmasi tapi hanya bersifat sementara bukan untuk penyembuhan secara berterusan kan?

Masalah Eczema Memang Merunsingkan Lebih 100,000 Orang di Malaysia. Lebih Teruk Jika Masalah Eczema Ini Menjejaskan Kulit Anda Di Bahagian:

CELAH PEHA

Eczema di Celah Peha merupakan masalah yang biasanya diakibatkan oleh kulat & bakteria, yang berada di kawasan permukaan. Ianya membuat rasa tak selesa ketika berjalan, dan terasa asyik nak menggaru terutama ketika berpeluh.

BAHAGIAN KAKI

Eczema di Bahagian Kaki terutama di bahagian atas tapak kaki. Kerap terdedah pada kawasan kekotoran seperti memakai stokin, terdedah air banjir, dan sebagainya. Kawasan terjejas akan merah kehitaman dan menggelupas.

BAHAGIAN TANGAN

Eczema Bahagian Tangan terutama di kawasan tapak tangan merupakan masalah yang merumitkan yang boleh akibatkan kulit menggelupas dan hilang cap jari.

BAHAGIAN MUKA

Eczema Di Bahagian Muka boleh akibatkan hilang keyakinan diri. Terjadi disebabkan banyak perkara seperti eczema, psoriasis dan sebagainya. Akibatkan jangkitan serius sekiranya tidak dikawal awal.

Terdapat beberapa kajian yang menunjukkan bahawa yang ada masalah pedih gatal Eczema lebih berisiko dijangkiti bakteria.

Lebih membimbangkan, serangan pada kulit yang bermasalah Eczema ini boleh mengakibatkan komplikasi yang lebih serius sehingga mengakibatkan bahagian terjejas terpaksa dipotong!!

Sekiranya penyakit penyakit ini tidak diurus dengan baik, ia boleh menjejaskan kualiti hidup dan membawa MAUT!

Cegah Eczema dari sekarang dengan mengelakkan diri dari faktor yang boleh menyebabkan jangkitan berlaku. Pastikan “KULIT ANDA DILINDUNGI” dengan betul untuk mengelakkan sebarang komplikasi jika dijangkiti bakteria!

MEMPERKENALKAN!

OzPure
Dengan Bahan Semulajadi Tanpa Steroid

“Makanlah zaitun dan lumurlah minyaknya, kerana ia berasal daripada pohon yang penuh berkat”
(Riwayat At-Tirmizi dan Ibnu Majah)

BERDAFTAR DENGAN BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN

KKM_NOT_OzPure-1024x619.jpeg

Ramai lagi orang diluar sana yang berani menggunakan produk yang tidak mendapat kelulusan KKM dan lab test. Jika digunakan secara berterusan risau boleh membawa kepada masalah kesihatan kepada anda.

Betul Ke Berkesan?

Ingat Lagi Testimoni Sebelum Yang Ada Kami Tunjukkan Di Atas Tadi?

Jom baca & lihat pengalaman mereka yang dah puas hati selepas gunakan OzPure

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan krim OzPure. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

TINDAKAN ANDA SEKARANG PASTI BUATKAN ANDA KEMBALI SIHAT & CERIA TANPA DERITA GEJALA "PEDIH GATAL" LAGI!

Ramai Dah Cuba Dan Percaya Dengan Keberkesanan OzPure. Anda Bila Lagi?

PROMO APRIL 2023 !

Jika anda order SEKARANG, kami berikan PENJIMATAN TAK MASUK AKAL termasuk 3 Hadiah Istimewa & Freepostage!

OzPure Natural Soap Bar

Hasil gabungan bahan semulajadi yang berkesan untuk melawan bakteria dan meransang penyembuhan pada kulit yang terjejas akibat eczema.

OzPure Calming Oil

Menyejukkan kulit terjejas untuk menghilangkan rasa pedih gatal akibat eczema. Mengandungi bahan semulajadi seperti minyak zaitun dan Vitamin E.

Anti-Scratch Glove

Elakkan daripada terus menggaru kulit terjejas akibat eczema dengan Anti-Scratch Glove, terutamanya apabila sedang tidur tanpa sedar.

PROMOSI OzPure Ditawarkan Dalam 3 Pakej

RM360

RM170

PALING POPULAR & BERBALOI

Untuk Eczema Serius & Kerap Radang Kulit

RM260

RM130

Untuk Eczema Sederhana & Tidak Kerap Radang Kulit

RM90

Untuk Eczema Ringan & Jarang Radang Kulit

Perlukan bantuan membuat tempahan? Anda juga boleh Order melalui Whatsapp.

Daripada Abu Hurairah RA, bahawa Rasulullah SAW bersabda:
“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.”
(Riwayat al-Bukhari : 5678)

Dengan formulasi khas bahan semulajadi OzPure Cream, anda sebenarnya memilih penyelesaian masalah kulit yang lebih selamat. Ianya tidak mengandungi STEROID dan bahan bahan yang bahaya, sesuai untuk kegunaan daripada bayi hingga ke dewasa.

Tiada sebarang kesan sampingan selepas penggunaan OzPure Cream. Ini adalah kerana bahan bahan yang digunakan ialah semulajadi, dan bebas bahan kimia.

Untuk masalah pedih gatal, kebiasaannya akan pulih seawal 5 minit pertama sapuan. Untuk masalah kemerahan yang lebih serius, akan mengambil masa sekurangnya 3 hari.

Jangan risau. Jika setelah penggunaan 3 bekas OzPure Cream masih tidak memberi apa apa kesan positif, anda hanya perlu beritahu kami. Kami akan uruskan pemulangan wang semula serta merta.

Bergantung kepada jenis masalah yang dihadapi. Ada yang mempunyai masalah pada sesetengah bahagian pada badan. Ada pula seluruh badan.

Ya, boleh. Tanpa sebarang masalah. Kami juga sarankan untuk wanita mengandung untuk sapukan pada bahagian perut untuk membantu kurangkan selulit pada perut selepas bersalin.

Bergantung kepada jenis masalah. Eczema merupakan jenis masalah yang akan berulang semula. Amat disyorkan untuk sentiasa ada set OzPure sebagai persediaan jika masalah pedih gatal datang menyerang semula.

Seawal 2 bulan sehingga Dewasa. Kandungan OzPure Cream dan set set sabun dan minyak 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Jadi ianya sangat selamat untuk semua peringkat umur.

TIADA PEMBAZIRAN DALAM BERIKHTIAR

All Rights Reserved. MHA Global Sdn Bhd. (1255755-A)
623, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban, Negeri Sembilan

Customer Care: 601116444845 (9.00am – 10.00pm) | Email: [email protected]

Penafian : Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita hanya ikhtiar, Allah SWT yang menyembuhkan.

Disclaimer : Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. gatalkulit.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Privacy Policy | Terms & Conditions | Refund Policy