Tak Tahu Nak Selesaikan Masalah Gatal Celah Paha?

Dah Belanja Beribu Untuk Masalah Gatal Celah Paha Tapi Masalah Tetap Berulang?

Dengan Hanya Set OzPure, Dah Tak Menggaru Pedih Gatal Celah Paha & Kulit Kembali Cantik Tanpa Parut Kehitaman!

Dengan formulasi khas bahan semulajadi OzPure First Aid Cream, anda sebenarnya memilih penyelesaian masalah kulit yang lebih selamat. Ianya tidak mengandungi STEROID dan bahan bahan yang bahaya, sesuai untuk kegunaan daripada bayi hingga ke dewasa.

Tiada sebarang bahan kimia terutama Steroid dan ianya selamat untuk digunakan.

Untuk masalah pedih gatal, kebiasaannya akan pulih seawal 5 minit pertama sapuan. Untuk masalah kemerahan yang lebih serius, akan mengambil masa sekurangnya 3 hari.

Jangan risau. Jika setelah penggunaan 3 bekas OzPure First Aid Cream masih tidak memberi apa apa kesan positif, anda hanya perlu beritahu kami. Kami akan uruskan pemulangan wang semula serta merta.

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada DHL

Proses tempahan dan penghantaran mengambil masa 1-5 hari bergantung kepada kawasan penghantaran.

Ya, boleh. Tanpa sebarang masalah. Kami juga sarankan untuk wanita mengandung untuk sapukan pada bahagian perut untuk membantu kurangkan selulit pada perut selepas bersalin.

Bergantung kepada jenis masalah. Eczema merupakan jenis masalah yang akan berulang semula. Amat disyorkan untuk sentiasa ada set OzPure First Aid sebagai persediaan jika masalah pedih gatal datang menyerang semula.

Seawal 2 bulan sehingga Dewasa. Kandungan OzPure First Aid Cream dan set set sabun dan minyak 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Jadi ianya sangat selamat untuk semua peringkat umur.

Proses penghantaran mengambil masa 1-5 hari waktu berkerja, bergantung kepada kawasan penghantaran.

Boleh terus hubungi kami di +60 11-1644 4845

TIADA PEMBAZIRAN DALAM BERIKHTIAR

All Rights Reserved. MHA Global Sdn Bhd. (1255755-A)
623, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban, Negeri Sembilan

Customer Care: 601116444845 (9.00am – 10.00pm) | Email: [email protected]

Penafian : Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita hanya ikhtiar, Allah SWT yang menyembuhkan.

Disclaimer : Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. gatalkulit.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Privacy Policy | Terms & Conditions | Refund Policy